Glitter Words

Köszönöm Melodynak, hogy elvállalta, hogy a Bétám lesz! Melody! Nagyon hálás vagyok!!!!

DE befejeztem....


VISZLÁT!!!!!!!!!

2010. április 18., vasárnap

A kezdetek....

Sziasztok.....
........nos azt hiszem belevágok! Majd meglátom mi lesz....

Üdv: Bambi


Ez csak a Bevezetés

Emlékek…

Lora fiatal, átlagos külsejű tini volt. De az esze ragyogó. A suliban mindenki fényes jövőt jósolt neki. A családjában mindenki nagy múlttal rendelkezett. Ő is ambiciózus volt. Tudta mit akar. Soha nem engedett magához közel igazán senkit sem. Csak egy barátnője volt…azt hitte örök barátság. Mint ebben a korban mindenki. De akkor meglátta Tomot. Ő volt a suli sztárja. Persze tudta is magáról, hogy minden lány döglik érte. Azt hinnéd ezt ki is használta, de nem. Senki nem érdekelte. Talán ezért is volt olyan érdekes…a titokzatos szépfiú. Lora barátnője kinézte magának. Neki fel sem tűnt volna, mert a tanuláson kívül semmi nem érdekelte. Így Lora dacból nem igyekezett osztani a véleményét. Nehogy már!!! Ő úgysem kell senkinek. A rút, okos kiskacsa…igen ám, de titkon Őt is megszédítette, egy pillanat alatt elveszett......blabla….mint egy romantikus lányregény.

Nem! Lora ízig-vérig öntudatos nő volt már ekkor is. Igaz a szerelem még soha nem tette próbára. Nem is volt még szerelmes. Minden másban határozott elképzelései voltak. Tudta, hogy semmi nem állhat az útjába…eléri a célját bármiről legyen szó! Bármiről? Igen...átgázol, akin kell…tudta legbelül… hogy ez a fiú az övé lesz…egyszer, majd, valamikor. Ekkor jött rá, hogy mi is hiányzott neki eddig. Mindene megvolt, azt hitte elég is, de szerelem teljesen megváltoztatta. Közel kellett Tomhoz kerülnie. Felhasználta minden tudását, fondorlatosságát és feláldozta magát. A barátnőjét összehozta Tommal! Lorát ez a lépése örökre megváltoztatta!

De az élet elsodorta őket egymás mellől egy rövid időre. Így messziről nem is volt olyan érdekes a dolog. Na de várjuk ki a végét. Lora nagyon vadító nő lett! Egyetemet végzett. Okos, karrierista és kívülről kegyetlen! De senki nem ismerte igazán…Tom ott élt a szívében. Soha nem felejtette el. És évek múlva újra közel kerültek egymáshoz…..

Itt kezdődik a történet………




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést szívesen fogadok! Tudjátok: Építő kritika!